Afrojack presents Jacked Homecoming in HMH

12-07-2013 @ 13:17

Na een wereldwijde tournee komt Afrojack naar Nederland voor een uniek optreden. Op 18 oktober 2013 zal Afrojack met “Jacked Homecoming” de Heineken Music Hall veroveren met een geweldige show, een lawine van gastoptredens van de beste artiesten en DJ’s ter wereld en natuurlijk een extra lange solo set van Afrojack zelf die het dak van de HMH eraf zal blazen.

Afrojack tourde het afgelopen jaar over de hele wereld. Hij gaf shows in wereldsteden als New York, Mexico City, Miami, Manila, Tokyo, Los Angeles, Ibiza, Singapore en Las Vegas. Geïnspireerd door al deze steden en door zijn fans wereldwijd, heeft Afrojack een show ontwikkeld die de mooiste visuals, de beste artiesten en meest spectaculaire effecten combineert tot “the best party on the planet”.

Het wordt een show zoals we van hem gewend zijn; van CO2 guns tot confetti shooters, van overweldigende lichtshows tot gigantische LED schermen en van champagne showers tot trillende speakers, kortom, een all-night event wat niemand mag missen. Afrojack heeft bovendien een groot aantal gast artiesten en DJ’s uitgenodigd, die “Jacked Homecoming” tot een onvergetelijke nacht zullen maken.

Afrojack presents Jacked Homecoming

Locatie: Heineken Music Hall
Datum: Vrijdag 18 oktober 2013
Doors: 22:00 – 06:00
Leeftijd: 18+
Tickets via: ticketmaster.nl for sale vanaf 12 juli 2013
Ticketprice: 49,00 Euro (ex fee)

http://www.afrojack.com/

afrojack twitter