Dr Jordan Peterson in oktober naar Delamar Theater Amsterdam

16-07-2018 @ 21:34

De professor, klinisch psycholoog en internationale bestseller auteur Dr. Jordan B. Peterson komt in oktober 2018 met zijn 12 Rules For Life Tour naar het Delamar Theater Amsterdam.  

Dr. Jordan B. Peterson is een klinisch psycholoog, cultuurcriticus, voormalig professor van Harvard en momenteel professor aan de Universiteit van Toronto. Zijn voornaamste studiegebieden zijn de psychologie van religie en levensbeschouwing en daarnaast de beoordeling en verbetering van persoonlijkheid en prestatie. De show bestaat uit revolutionaire lezingen over het overwinnen van de grootste obstakels van het leven, hoe je jezelf kunt verbeteren, de psychologie van religie, mythologie en nog veel meer.

Dr. Peterson heeft meer dan honderd wetenschappelijke artikelen gepubliceerd, evenals geschreven. Denk aan Maps Of Meaning: The Architecture of belief en natuurlijk zijn bestseller 12 Rules For Life: An Antidote To Chaos (januari 2018). Op Harvard werd hij genomineerd voor de Levinson Teaching Prize en op de universiteit van Toronto wordt hij beschouwd als een van de meest doorslaggevende hoogleraren van de universiteit.

Zijn lezingen over mythologie en psychologie werden zo goed ontvangen dat ze zijn omgezet in een 13-delige serie. Dr. Peterson's YouTube-kanaal heeft meer dan 800.000 volgers met video's van gemiddeld 1 miljoen views. Deze video’s bestaan uit universitaire en openbare lezingen, reacties op polariserende politieke crisissen van vandaag en interviews met experts. Hij is te gast geweest bij BBC, Channel 4 en verschillende populaire podcasts en shows, waaronder de Joe Rogan Experience, Under the Skin met Russell Brand, The Rubin Report en nog veel meer.

Jordan Peterson
30.10.2018 Delamar, Amsterdam
Verkoop vanaf 20.07.2018 om 10:00 via www.ticketmaster.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: