KoRn vs. fans in de HMH op 13 juni

01-06-2006 @ 09:49

KoRn speelt op 13 juni in de Heineken Music Hall in Amsterdam, naar aanleiding van de release van hun nieuwe album See You On The Other Side. De legendarische rockband die een revolutie in de rock/metalwereld veroorzaakte met hun mix van melodie, beats en pompende grooves staat bekend om hun goede band met de fans. Op 22 juni tussen 15.00 en 15.30 uur zendt TMF Op Weg de backstage special van KoRn uit in de HMH inclusief een Xbox wedstrijd tussen KoRn en vier fans.
Eerder speelde KoRn een set in een vliegtuig vol fans, maakten zij hun after-school-specials om de fans een kijkje in de studio te gunnen en schoot de band tijdens deze tour met een speciaal geweer handenvol t-shirts het publiek in.
Nu heeft KoRn in samenwerking met EMI, Mojo en TMF een actie in petto voor de Nederlandse fans. Vanaf 29 mei t/m 2 juni worden KoRn fans op de TMF website en tijdens Re:action uitgedaagd en opgeroepen om tegen KoRn te gamen. De voorrondes worden op 6 tot en met 9 juni uitgezonden. Elke dag nemen 2 gamers het tegen elkaar op tijdens Re:action. Uiteindelijk gaan vier gamers door naar de finale op 13 juni waar ze backstage achter de Xbox kruipen en het tegen KoRn op zullen nemen. De winnaar ontvangt het nieuwe KoRn album en 2 VIP-kaarten voor het concert.
KoRns nieuwe single Coming Undone is nu veelvuldig op MTV en TMF te zien en te horen. Hun laatste album See You On The Other Side is inmiddels platina in de US.

TMF Op Weg KoRn special: donderdag 22 juni tussen 15.00 en 15.30 uur op TMF
Re:action voorrondes KoRn game actie: 6 t/m 9 juni tussen 16.30 en 18.00 uur op TMF