VERNIEUWDE WEBSITE VAN LOWLANDS ON LINE

30-03-2007 @ 09:43


Nieuwe website van het Lowlands Festival met interactieve LLowlife-community
Donderdag 29 maart is de nieuwe website van het jaarlijkse Lowlands festival in Biddinghuizen online gegaan. Zoals elk jaar is de website volledig vernieuwd door Fabrique, Peter te Bos/Twizter en Marc Fabels, in opdracht van Mojo Concerts. Het festivalthema van 2007 is ‘LLow not War’.  Voor het eerst bevat de Lowlands website ook een uitgebreid, interactief community-gedeelte: LLowlife.
Het bijzondere aan de nieuwe site is de community ‘LLowlife’. In een eigen profiel kunnen festivalgangers foto’s uploaden, vrienden maken en berichten voor elkaar achter laten. Ook kunnen YouTubevideo’s en een playlist van favoriete muziek aan het eigen profiel worden gelinkt. Ludiek is de tool om via Googlemaps een persoonlijk ‘Lowlands vliegtuigje’ te laten landen op het Lowlandsterrein – of waar men ook maar wil. Verder kunnen bezoekers tijdens het festival foto’s naar hun profiel MMS’en. Uniek aan deze community is natuurlijk dat de leden jaarlijks in de zomer allemaal bij elkaar komen!
Een stickerwedstrijd biedt mensen met een LLowlife ook kans op een unieke prijs: ‘Lowlands bij je thuis’. Bands, bier, theater, film - in je eigen huis voor al je Llowfriends. Iedere week is er een nieuwe kans om een plek in de finale te winnen in het 3FM-radioprogramma ‘Met Michiel’.
Naast Llowlife biedt www.lowlands.nl zoals gewoonlijk nieuws over het festival, het programma en praktische informatie, maar ook leuke filmpjes, de Lowlands-podcast LLowcast, en de Lowlands Literaire Web Wedstrijd van Jack Nouws waarbij onbekend schrijftalent een plek op het Lowlands-podium kan winnen.
A Campingflight to Lowlands Paradise 2006, vindt plaats op 17, 18 en 19 augustus, Evenemententerrein Walibi World
Biddinghuizen.

Bij aankoop vóór zaterdag 26 mei:
Vroege Vogels-ticket: € 115,- (3 dagen festival incl. kamperen met tent, parkeren, pendelbus, excl. servicekosten)
Vroege Vogels Combi-ticket: € 134,50  (idem + 3 dagen toegang tot Walibi World tijdens het festivalweekend OF 1 dag toegang tot Walibi World op een datum naar keuze in 2007 met uitzondering van donderdag 16 augustus en maandag 20 augustus).

Ticketprijzen vanaf zaterdag 26 mei: € 125,-  of combiticket € 144,50

Camper Camping-ticket: € 35 ,- (geldig voor 1 camper/caravan + 1 (voor)tent op max 30m2, excl servicekosten). Te koop zolang de voorraad strekt.

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, Free Record Shops, VVV`s, GWK`s, AUB Ticket Shop, 0900-300.1250 (€ 0,45 p.m.), www.ticketservice.nl en de bekende Lowlands voorverkoopadressen.
Kaartverkoop in Belgie door FNAC via de filialen, Ticket Fnac 0900 00 600 (€ 0,45/min.) en www.fnac.be