Wicket gaat voor Zomerhit 2007 & Internationaal succes

11-06-2007 @ 10:38

 Laat de zomer maar komen...Wickit is er helemaal klaar voor met hun zomerhit 2007 Mi Casa. Een latino sfeer, zwoele Spaanse woorden aan het zwembad, feesten op het strand, kortom dé ingrediënten voor een lekkere, swingende zomer. Dit alles verpakt in een eigentijdse popsong met een stevige beat en een catchy refrein.
Wickit bestaat uit Clair, Tina en Alain, drie talenten die zingen, dansen en een spetterende show neerzetten, waarbij Alain tevens laat zien dat hij jeugdkampioen turnen is geweest.
In 2003 zag Wickit het levenslicht en vrijwel meteen werd de groep op de televisie aangekondigd als 'dé nieuwe Nederlandse popsensatie'. Met hun debuutsingle Fun en opvolger Eso Eso was WICKIT volop te bewonderen op de televisie in programma's als Life & Cooking, RTL Boulevard, SBS-Shownieuws, Kids Top 20 en Staatsloterij Muziekland.
Met de singles Mister DJ en Party Party werd het succes alleen maar groter. Ook in de hitlijsten en ook internationaal. Zo zijn er successen te melden uit o.a. Oekraïne, Rusland, Argentinië, Mexico, Scandinavië en zelfs Amerika, waar ze een positie wisten te veroveren in de Latino Top 20.
De Wickit-trein dendert voort...single nummer 5 is uit. De zomer kan los met Wickit en Mi Casa!

Wickit – Mi CASA

Download release: 4 Juni 2007 / Single release: 12 Juni 2007!
 
Info: www.whitevilla.nl / www.wickit.nu
Bookings: info@vipevents.nl