Caesar Twins voor het eerst in Nederland!!

25-09-2007 @ 14:36

"Unmissable!", "Breath Stoppingly Skilled!" en "Do whatever it takes to get a front row seat!". Het zijn slechts enkele koppen uit de kranten na hun West End debuut in Engeland. The Caesar Twins zijn een ongeëvenaard acrobatenduo dat een nieuwe dimensie geeft aan de acrobatiek. De totale perfectie in hun bewegingen staat in contrast met de nonchalante en cabareteske manier waarop de acts worden gepresenteerd in een avondvullende show. Het is acrobatiek op topniveau, zowel op de grond als in de lucht.
De eeneiige tweeling Pablo en Pierre zijn de afgelopen jaren een sensatie in het internationale variété. Sinds hun geboorte zijn de 27-jarige mannen onafscheidelijk. Met hun 1 meter 64, hun geblondeerde haar en hun enorme tattoo op hun bovenarm zijn zij een bijzondere verschijning. Op hun zeventiende winnen de broers het jeugd WK Acrobatiek. Hierop volgt een bliksemcarrière met vele hoogtepunten: performances op het Edingburgh Festival Fringe, het Berlijnse Filmfestival, hun debuut op London's West End en het door 9,5 miljoen TV-kijkers bekeken gastoptreden in de 'Royal Variété Show' op uitnodiging van Queen Elisabeth II.
Maar ook een enorm dieptepunt kruist hun pad wanneer de geblinddoekte Pablo tijdens de act 'Het Dodenrad' van 16 meter hoogte naar beneden valt. In een gezamenlijke strijd vechten de broers hun weg terug en na slechts zes maanden revalidatie kan Pablo weer de handstand op zijn broers hoofd uitvoeren. Sindsdien hebben the Caesar Twins, samen met hun regisseur Markus Pabst, een sensuele show ontwikkeld; een mix van acrobatiek, variété, popconcert en erotiek.  
Over hun bijzondere show zeggen ze zelf:"Wij laten zien wie we zijn, wat we leuk vinden en wat we voelen. Als dat sexy is,dan is dat mooi meegenomen."
Vanaf eind oktober in de Nederlandse theaters. Twee van de tien shows zijn al uitverkocht!
Voor meer info: www.atproductions.com

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: