Jaha.nl: de nieuwe online jukebox

26-02-2008 @ 15:48

 Jaha.nl is het ideale platform voor de muziekliefhebber. Jaha.nl biedt een nieuwe manier van muziekbeleving en betaling. Vanaf € 8,95 per maand kan de gebruiker onbeperkt putten uit een database, zeg maar Jukebox, van nu nog anderhalf miljoen tracks. De muziek wordt gestreamd en in cd kwaliteit aangeboden.

Jaha.nl biedt naast onbeperkt gebruik van de jukebox vele interactieve mogelijkheden. Zo kan de gebruiker eigen playlists aanmaken, playlists van andere gebruikers luisteren en luisteren naar muziek in gekozen genres of mood. Ook zal Jaha.nl de gebruiker confronteren met onbekende artiesten afgestemd op zijn of haar smaak.

Jaha.nl heeft contracten met de 4 grote platenmaatschappijen  (Universal Music , EMI, Warner en Sony BMG) en een groot aantal independent platenmaatschappijen. Gezamenlijk staan zij garant voor een gigantisch muzikaal aanbod op Jaha.nl, dat bovendien continu wordt aangevuld met de nieuwste hits en releases.

Nico Kreuning, directeur Jaha.nl en oud commercieel-directeur van Radio 538:
Jaha.nl is eigenlijk een gigantische jukebox, waarbij je 7 dagen per week 24 uur per dag onbeperkt kunt kiezen uit meer dan 1,5 miljoen tracks. Alle nieuwe albums, je favoriete nummers uit je jeugd. Rock, dance, pop, soul, blues, jazz, ze staan er allemaal in. Ook zogenaamde wereldmuziek is sterk vertegenwoordigd. Daarbij houden we leden op de hoogte van nieuwe songs en artiesten, volledig afgestemd op hun smaak. Jaha.nl beperkt zich niet tot de boxen van een pc. Voor een paar tientjes kopen onze leden een apparaat dat Jaha.nl draadloos doorzet naar de stereo. En binnenkort is de muziek van Jaha.nl ook te beluisteren op mp3-spelers en mobiele telefoons. Wij denken dat dit de toekomst is voor de muziekindustrie. Hopelijk deelt een groot aantal Nederlanders ons enthousiasme.”

In andere landen zijn muzikale gemeenschappen als Jaha.nl zeer succesvol. Het meest in het oog springende voorbeeld is het Amerikaanse Rhapsody, met meer dan 3 miljoen leden. Het nieuwe Nederlandse initiatief Jaha.nl maakt gebruik van de geavanceerde software en databases van Aim4Music. Jaha.nl is vandaag van start gegaan met een grootscheepse en opvallende campagne op bijna alle landelijke radiostations.

Gerelateerde nieuwsberichten

Deel dit artikel op: