Heartselling en Uitgeverij Rubinstein sluiten distributieovereenkomst voor (audio)boeken

16-11-2010 @ 19:51

Heartselling, een Hilversumse onafhankelijke verkooporganisatie  heeft bekend gemaakt dat zij een verkoop- en distributieovereenkomst voor het entertainmentkanaal heeft gesloten met Uitgeverij Rubinstein te Amsterdam.

Rubinstein
viert deze maand haar 25-jarig onafhankelijk bestaan en heeft een lange en rijke ervaring met het uitgeven van luisterboeken, boeken en audiovisuele producten. Naast de luisterboeken, waarin zij marktleider zijn, geven zij onder meer de beroemde Gouden Boekjes uit. De catalogus van Rubinstein bevat verder nog luisterboeken van o.a. Roald Dahl, Disney, Dan Brown, John Grisham, Harry Potter, Annie M.G. Schmidt en Nicci French. De distributie van Rubinstein-dvd’s en boek+dvd-uitgaven blijft in handen van Entertainment-one.

Heartselling is een professionele verkooporganisatie in de entertainmentbranche, opgericht in 2002. Sindsdien is Heartselling verantwoordelijk voor én succesvol met de verkoop en distributie van een aantal labels met artiesten zoals Jan Smit, Danny de Munk, Nick & Simon, 3JS, Ernst Bobbie en de Rest, cd-compilaties zoals “De hits van 100% NL”, “Grand Slam!”, “Damn!” en diverse succesvolle kinderproducten zoals “De 100 Allerleukste Kids Hits” en “Jip en Janneke”. De catalogus van Heartselling kenmerkt zich door een grote verscheidenheid in aanbod van zowel audio- als multimediaproducten.

De eerste releases van uitgeverij Rubinstein via Heartselling betreft o.a. “Kom Van Dat Dak Af- Peter Koelewijn” (Boek +CD), “Dik Voormekaar – Het Eerste Jaar” (Boek +CD), “ Toon Over Toon- Toon Hermans” (Boek + CD), “Adriaan van Dis leest Tikkop” (5CD Luisterboek) en “Arthur Japin leest Vaslav” (10CD luisterboek).

Voor meer informatie
www.heartselling.info
www.rubinstein.nl