Kane geeft extra 'Singles Only' concert in Ahoy

24-11-2010 @ 23:44

Kane heeft besloten om op vrijdag 22 april 2011 een extra 'Singles Only' concert te geven in de vernieuwde Rotterdamse Ahoy. Dit vanwege het feit dat de 14.000 beschikbare kaarten voor de eerste show op 23 april binnen één dag volledige uitverkocht waren.  

"Uitverkocht in een dag! En dan nu een tweede show in de mooiste arena van het land met de beste liedjes die we hebben. Dat is nu al een hoogtepunt! We hopen dat iedereen die nog wil komen zaterdag op tijd kaarten haalt en er bij is. Wij zijn klaar voor 2,5 uur Singles Only!", aldus Dinand Woesthoff.

Tijdens de twee bijzondere 'Singles Only' concerten in Ahoy zal Kane alle 24 singles spelen die de band tot nu toe heeft uitgebracht. De show zal worden geopend door de winnaar van het immens populaire tv-programma The voice of Holland, DJ Ronald Molendijk verzorgt de afterparty. In het voorjaar van 2011 verschijnt het verzamelalbum Singles Only, met daarop alle 24 uitgebrachte singles van de band.

2010 was een aaneenschakeling van hoogtepunten voor de Haagse band: een uitverkochte No Surrender club- en theatertour, een uitverkocht concert op het Java-eiland, een Edison voor Beste Song 2010 voor 'No Surrender', twee 3FM awards, een Rembrandt en een TMF Award voor Beste Live Act.
Momenteel staat de nieuwste single 'High Places' met Ilse DeLange hoog in de hitlijsten.