Within Temptation verplaatst Europese tour voorjaar 2011

26-11-2010 @ 20:17

Sharon den Adel, zangeres van Within Temptation, heeft bekend gemaakt dat ze zwanger is van haar derde kindje. Sharon: "Om eerlijk te zijn was deze zwangerschap niet gepland, maar ondanks dat zijn we er natuurlijk ontzettend blij mee!"
De keerzijde van dit nieuws is dat de aangekondigde Europese tour in het voorjaar verplaatst is naar de herfst van 2011. Op www.within-temptation.com is een volledige reactie van Sharon geplaatst.
 
De voorverkoop van de aangekondigde Europese tour van Within Temptation liep zo goed dat er in Londen, Parijs en Kopenhagen grotere locaties werden toegevoegd aan de tour. Nu zijn er aan de verplaatste tour, die van start zal gaan op 21 september, 12 shows toegevoegd.

Within Temptation
, al enkele jaren de bestverkopende Nederlandse band in het buitenland, legt momenteel de laatste hand aan het langverwachte vijfde studioalbum getiteld "The Unforgiving". Dit conceptalbum is gebaseerd op een serie comics, geschreven door scriptschrijver Steven O'Connell (BloodRayne & Dark 48) en geïllustreerd door Romano Molenaar (Witchblade, Darkness en X-men).

De wereldwijde release van dit album zal maart 2011 blijven.