Nieuwe DVD Veldhuis & Kemper

26-11-2010 @ 20:56

Op 29 november komt de nieuwe DVD van Veldhuis & Kemper uit, genaamd 'We moeten praten'. De DVD is de registratie van een show die 245 keer gespeeld (gedurende 2 jaar) is in uitverkochte theaters, waaronder twee keer Carré.
De DVD 'We moeten praten' bevat het complete, 122 minuten durende cabaretprogramma. De show in de theaters heeft al lovende kritieken ontvangen van onder andere het Algemeen Dagblad: 'Heerlijke rake zelfspot bij Veldhuis & Kemper... Een voorstelling die zonder twijfel tot de beste uit hun oeuvre behoort'¦De vijfde van Veldhuis & Kemper is een verrukkelijke avond'

In het programma wordt de stand van zaken tussen man en vrouw geschetst. Veldhuis & Kemper vragen zich onder andere af hoe reëel het schrikbeeld is van een man die met een geharste torso, voorzien van kortgeschoren schaamhaarfiguurtjes, gekapt en gekleed volgens de laatste mode, het lievelingsgerecht van zijn vrouw staat te bereiden als zij belt om te zeggen dat ze over moet werken. Zijn de rollen niet te veel omgedraaid inmiddels? Veldhuis en Kemper laten zich tijdens deze show begeleiden door 2 vrouwelijke topmuzikanten.

http://www.veldhuisenkemper.nl/nieuws.php