Derde show Cesar Millan live in HMH

26-01-2011 @ 11:52

Cesar Millan gaat een extra matineeshow geven op zondag 8 mei 2011 om 13.00 uur. Dit is al de derde show die Cesar, bekend van de serie Dog Whisperer op National Geographic Channel, in Nederland geeft tijdens zijn Europese tour. De avondshows op zaterdag 7 en zondag 8 mei 2011 waren in no time uitverkocht. De kaartverkoop voor de extra show start donderdag 27 januari om 10.00 uur.

In de unieke live shows in de Heineken Music Hall laat Cesar het publiek de wereld zien door de ogen van hun hond. Hij laat zien hoe de alledaagse dingen die we thuis doen kunnen uitgroeien tot gedragsproblemen. In het tweede deel van de show demonstreert Cesar het belang van energie en leiderschap in de praktijk met een aantal van tevoren  geselecteerde honden en hun eigenaren. Gedurende dit live spektakel biedt Cesar waardevolle tips en handvatten om ervoor te zorgen dat jouw hond kalm en in balans is, en blijft. De bijzondere vaardigheden van Cesar Millan zullen de relatie tussen baas en hond voorgoed veranderen!
Voor meer details zie www.cesarmillanlive.com.

N.B.: Cesar Millan LIVE is bedoeld om gedragsverandering bij mensen teweeg te brengen, daarom zijn er geen honden toegestaan in de Heineken Music Hall. Alleen toegang voor voorgeselecteerde honden. De show is in het Engels.

National Geographic Channel presenteert
CESAR MILLAN LIVE
Zaterdag 7 mei om 19.30 uur (uitverkocht) &
zondag 8 mei 2011 om 13.00 (extra show) en 19.30 uur (uitverkocht)
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: vanaf € 39 (excl. servicekosten)
Informatie: www.cesarmillanlive.com

Deel dit artikel op: