Nieuwe single Marco Borsato: Dichtbij

26-01-2011 @ 17:51

 25 Januari is de nieuwe single van Marco Borsato 'Dichtbij' uitgebracht. Het nummer is geschreven door John Ewbank en komt van het album Dromen Durven Delen. 'Dichtbij' is inmiddels ook in België uit!

'Dichtbij' vertelt het verhaal over het weerzien met een oude bekende en hoe je die persoon ineens in een ander licht kunt gaan zien... Het is het eerste nummer op ' Dromen Durven Delen'  waardoor je meteen op een heerlijke manier het album inglijdt. Het is opgewekt, positief en het smeult. Het is voor Marco bijna een broeierig lied met behoorlijk wat spanning.  

Deze week is Marco te gast in het programma Anne's Vlaamse 10 van de Belgische omroep VTM en hier zal hij 'Dichtbij' voor het eerst zingen. De Vlaamse 10 wordt op zondag 30 januari uitgezonden op de Belgische zender VTM vanaf 17.00 uur. Het album van Marco staat in de Belgische Ultra Album Top 100 onafgebroken al 9 weken op #1 en wist zelfs Bruno Mars op afstand te houden.

Dichtbij zal niet als fysieke single te verkrijgen zijn maar zal uitsluitend te downloaden zijn via de bekende downloadplatforms.

albumdownload: http://www.megamediamagazine.nl//news/490093

http://www.borsato.nl/