NLtracks.nl over naar nieuwe eigenaar Sense Studios

30-01-2011 @ 21:35

NLtracks.nl, het online muziekplatform voor alle muziek van Nederlandse bodem, verhuist per 1 februari naar het kantoor van crossmediabureau Sense Studios. Deze verhuizing valt samen met een uitbreiding van de groep aandeelhouders, waarbinnen Sense Studios vanaf nu de meerderheid heeft.

NLtracks is gestart in 2008 en inmiddels toonaangevend op het gebied van nieuws en andere online content over Nederlandse artiesten. Op de website kun je onder andere interviews lezen, reportages bekijken, radio luisteren, songteksten opzoeken, meedoen met winacties, artiesten volgen op social media en concertinformatie vinden. Alle informatie over Nederlandse artiesten is met één klik te bekijken.

Hidde Kross, directeur marketing & sales van Sense Studios: "NLtracks is een een unieke site met een grote groep fans en een bruisende redactie. Dát NLtracks gaat onveranderd door. Er zal wel een verandering in de bezetting worden doorgevoerd, de relaties van NLtracks zullen hier nog persoonlijk van op de hoogte worden gesteld. Sense Studios zorgt voor een nieuw onderkomen in hartje Amsterdam, zodat redactie en techniek op één plek kunnen werken."

De huidige general manager, Hylke Vlierhuis, blijft als adviseur betrokken.
Sense Studios is een visueel crossmediabureau uit Amsterdam, opgericht in 2006. Sense ontwikkelt websites, games, en videoproducties voor klanten zoals Rabobank, Heineken en Sanoma Uitgevers.