Ben Saunders met liveband op vaderlandse podia

15-02-2011 @ 21:03

Ben Saunders zal vanaf april de vaderlandse podia betreden met zijn eigen live band. Als kickoff van deze tour zullen Saunders en band het voorprogramma verzorgen van de drie Kane Singles Only concerten in Ahoy Rotterdam op 21, 22 en 23 april.  

De agenda van Ben Saunders, winnaar van The Voice of Holland met 3 hits op zijn naam, begint fikse vormen aan te nemen. Daarnaast is de publiekslieveling druk bezig met zijn eerste album dat in april wordt uitgebracht. Dit eigen materiaal zal dan ook de basis vormen voor zijn optredens met liveband. De eerste festivals waar Ben Saunders aan de line-up is toegevoegd zijn Bevrijdingsfestival Almere, Oerrock in Ureterp, TT Festival in Assen en Pop on Top Festival Valkenburg.
Meer namen zullen de komende weken bekend worden gemaakt via de  website van Ben's management http://www.8ballmusic.nl.  

"Ik kijk er naar uit om straks met mijn eigen liveband de podia te betreden. Dat ik mijn muziek met eigen band ten gehore kan brengen is een droom die uitkomt. En dat het allereerste optreden dan ook nog in een uitverkocht Ahoy als supportact van Kane is, had ik nooit kunnen bedenken!" aldus een enthousiaste Ben Saunders.

http://www.bensaunders.nl/
http://twitter.com/#!/tattooben