Bruno Mars op 5 juli in HMH Amsterdam

07-03-2011 @ 13:43

Op 5 juli 2011 geeft Bruno Mars een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. 

De nieuwste popsensatie van dit moment, Bruno Mars, bewees 6 maart in Paradiso al dat hij met een show, die stond als een huis, een compleet uitverkochte zaal op zijn kop kan zetten. Reden te meer voor een concert in de Heineken Music Hall op 5 juli. Het concert in Paradiso was binnen enkele uren uitverkocht.

De zanger en producent Bruno Mars, zijn echte naam is Peter Hernandez Jr, was voordat zijn solocarrière vorig jaar een vlucht naam al een bekend producer voor artiesten als Brandy, Flo Rida, Sean Kingston, Adam Levine (Maroon 5) en Cee-Lo Green. Daarnaast werkte hij samen met B.o.B en met Travie McCoy voor het nummer ‘Billionaire’. Ook Wavin’ Flag van K’naan is deels van zijn hand.
Mars’ debuutalbum Doo-wops & Hooligans kwam op #1 binnen in de album charts en de eerste single ‘Just The Way You Are’ (‘JTWYA’) was en is nog steeds een airplay-hit. De tweede single van dit album, ‘Grenade’, was #1 in de Top 40 en Mega Top 50.
Bruno Mars was genomineerd voor een aantal belangrijke prijzen, waaronder 7 Grammy Awards, waarvan hij er een won voor Beste Mannelijke Popzanger voor ‘Just The Way You Are’.

BRUNO MARS
+ support act
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 36 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur