Eerste album Marianne Weber in 4 jaar

23-03-2011 @ 21:02

"Jouw lach" is de titel van het nieuwe en eerste album van Marianne Weber in vier jaar, en de opvolger van het nummer 1 album "Tranen van geluk" uit 2007. Terwijl haar eerste solo album in 1992 uitkwam.

Met haar nieuwe album "Jouw lach" keert de Koningin van het Levenslied terug naar de muziek zoals we die van haar kennen; vrolijke en gevoelige maar herkenbare liedjes met teksten uit het leven gegrepen, recht uit het hart vertolkt zoals alleen Marianne Weber dat kan. De eerste single wordt "Als de rozen weer in bloei staan".
Het album bevat tevens een speciaal lied voor haar kleinkind Daylin, getiteld "Sunny Boy". Dit nummer is geschreven door haar zoon Jeffrey.
Behalve teksten van Jeffrey Weber bevat het nieuwe album ook teksten van onder andere Johnny Hoes, Maarten Peters en Hans Bouwens (George Baker).

Marianne zal de komende maanden weer volop in de belangstelling staan en dankzij een zeer uitgebreide marketing- en promotiecampagne zal de release van "Jouw lach" aan niemand voorbij gaan.
"Jouw lach" zal op 18 april gepresenteerd worden tijdens haar concert in het Circustheater te Scheveningen, een speciaal concert ten behoeve van KWF for Life! voor KWF Kankerbestrijding.

Voorlopige Tracklisting:
01. Als De Rozen Weer In Bloei Staan
02. Jouw Lach
03. Elke Traan
04. Gaucho
05. Alles Gaat Z'n Gangetje
06. Vraag Niet Waarom
07. Sunny Boy
08. Maar Toen Kwam Jij
09. Elke Traan
10. Italiaanse Droom
11. Speel Voor Mij Die Tango
12. Als Je Ogen Kunnen Liegen
13. De Uitkomst Is Liefde
14. Ik Was Vannacht Een Beetje Dronken

Marianne Weber - Jouw lach

Bestelnummer: BM2006002
label: berk music
distr.: t2 entertainment
Release: 14-04-2011

http://www.marianneweber.nl/test/index.php