Nemesea tekent deal met Napalm Records

25-03-2011 @ 11:55

De Nederlandse rockband Nemesea heeft een contract voor de hele wereld getekend met het gerenommeerde Napalm Records.
Nemesea geeft aan dat ze erg enthousiast zijn met deze deal en iets is waar ze naar uit zien. De band heeft de afgelopen tijd vooral haar aandacht besteed aan het werken aan een nieuw album. Napalm gelooft in het potentieel van de band en de internationale aspiraties van hun muziek.

Er zit in het nieuwe album veel emotie, kracht en ook zorg. Op het album staan sterke, krachtige nummers, maar ook enkele opvallend fragile ballads, aldus de band
Zowel Nemesea als Napalm Records verwachten veel van het nieuwe album en het internationale potentieel ervan.
Napalm is gespecialiseerd in vooral rock en gothic muziek en beschikt over een enorm internationaal netwerk zowel in Europa als de VS en UK. Belangrijke andere bands bij Napalm zijn: Alestorm, Gravedigger, Leaves' Eyes, Monster Magnet

Onlangs werd ook bekend dat PIMP (Professional Independent Music Promotion) van Peter Schaap, management en boekingen gaat doen voor de band.

Na een periode van hard werken aan o.a. een nieuw album is de band ook weer klaar voor optredens. Op 5 juni a.s. treedt de groep op als special guest bij The Gathering in Enschede en wordt ook een special guest-optreden verzorgd met Stream of Passion in de Effenaar in Eindhoven op 1 juni. Een release datum van het album is nog niet bekendgemaakt, maar de verwachting is dat het deze zomer zal uitkomen.

Nemesea bestaat sinds 2002. Het debuutalbum 'Mana' verscheen in 2004. Het tweede album 'In control' verscheen in 2007. De groep beschikt over een indrukwekkend groot internationale fanbase.

De band bestaat uit:
Manda Ophuis
HJ de Jong
Sonny Onderwater
Lasse Delbrugge
Frank van der Star


http://www.nemesea.com/