Marco Borsato, met Dromen Durven Delen het land in

08-05-2011 @ 09:59

Marco Borsato treedt tussen 7 en 13 mei op in het GelreDome met zijn concertreeks 3Dimensies. Met in totaal meer dan 200.000 bezoekers genieten de fans van zijn vier concerten in het GelreDome en de vijf concerten die aansluitend in het Sportpaleis in Antwerpen zullen plaatsvinden. Na de laatste jaren uitsluitend zeer grote concerten te hebben gegeven gaat Marco Borsato in het najaar met de tournee ‘Dichtbij on tour’ in zowel Nederland als België de kleinere zalen weer opzoeken.

Tijdens zijn concerten laat Marco Borsato uiteraard muziek horen van zijn laatste album ‘Dromen Durven Delen’ en ook eerdere hits zullen niet ontbreken.
Ik vind het heerlijk om deze grootse optredens te doen, maar ik kan niet wachten om het land weer een keer in te gaan. Letterlijk naar het publiek toe gaan, spelen in intieme zalen en iedereen in het publiek kunnen zien.” aldus Marco.

De kaartverkoop voor deze ‘Dichtbij on tour’ concerten begint op donderdag 12 mei a.s. bij de verschillende voorverkoopadressen voor de Nederlandse concerten en op donderdag 19 mei voor de shows in België.

Marco Borsato: Dichtbij on tour


vr 4 november Klokgebouw - Eindhoven
ma 7 november Muziekcentrum - Enschede
wo 9 november Vredenburg Leidsche Rijn - Utrecht
za 12 november Waerdse Tempel - Heerhugowaard
zo 17 november Martiniplaza – Groningen
ma 28 november Dr. Anton Philipszaal - Den Haag
ma 21 november Elisabethzaal – Antwerpen (B)
do 24 november De Schiervelde - Roeselare (B)
zo 11 december Ethias Arena – Hasselt (B)

Entree: 49 euro (excl servicekosten)
Aanvang: 20.15 uur

Kijk op www.borsato.nl voor meer informatie