Popsensatie Jason Derülo is terug

11-05-2011 @ 08:03

Na een hele reeks hitsingles in het afgelopen jaar is popsensatie Jason Derülo terug. Na het succes van zijn debuutalbum is het nu tijd voor de eerste single van zijn langverwachte tweede album. Deze single met de titel Don´t Wanna Go Home is medegeschreven door producers The Fliptones en is afkomstig van zijn album Future History dat in september van dit jaar zal uitkomen.

In the midst of all the turmoil in the world, I wanted to create a song that made you forget your problems,” legt Jason Derülo uit. “So escape home, forget reality, and live it up!

De 21-jarige in Miami geboren Jason Derülo brak wereldwijd door met zijn debuutsingle Whatcha Say. Inmiddels heeft hij wereldwijd meer dan 13 miljoen singles verkocht en is zijn eerste album Jason Derülo 850.000 keer over de toonbank gegaan. Ook is hij de eerste mannelijke soloartiest die met zijn eerste twee singles op #1 binnenkwam in de Billboard’s Pop Songs radio airplay chart. Daarnaast is zijn YouTube kanaal wereldwijd meer dan 328 miljoen keer bekeken.

In Nederland scoorde Jason Derülo vier hitsingles en twee alarmschijven met zijn singles Whatcha Say, In My Head, Ridin' Solo en What If. Ook stond hij afgelopen jaar in een uitverkocht Paradiso en verzorgde hij een optreden in de finale van So You Think You Can Dance.

www.jasonderulo.com