Gebroeders Ko schrijven liedje voor CLINICLOWNS

29-05-2011 @ 12:40

 Opbrengst 'Vandaag gaat het gebeuren' komt ten gunste van CliniClowns

CliniClowns toert dit jaar voor de tweede keer door het land met CliniClowns in Concert: een reizend concert waar langdurig zieke kinderen in intieme setting volop kunnen genieten van optredens van bekende artiesten en CliniClowns. Dit jaar betreden danser Ivan (SYTYCD), zanger en presentator van Kids Top 20 Tim Douwsma, Zilveren Harp winnares Giovanca en de immens populaire Gebroeders Ko het podium. De Gebroeders Ko hebben speciaal voor deze gelegenheid een liedje geschreven, getiteld: 'Vandaag gaat het gebeuren'. Dit vrolijke liedje gaat over een unieke dag in je leven. De Gebroeders Ko hebben maar één doel: de kinderen tijdens CliniClowns in Concert in een onvergetelijke feeststemming brengen. Het liedje wordt dan ook het grote afsluitende feestnummer gedurende de hele reeks concerten.

Single 'Vandaag gaat het gebeuren' vanaf 7 juni te downloaden
De Gebroeders Ko willen de sfeer van hun optreden op CliniClowns in Concert verzilveren en brengen 'Vandaag gaat het gebeuren' als single uit, waarvan de opbrengst ten gunste komt van Stichting CliniClowns Nederland. Om een blijvende herinnering te houden aan het optreden, verstrekken de Gebroeders Ko de single ter plaatse gratis aan alle aanwezige kinderen. Andere fans en liefhebbers kunnen de single vanaf 7 juni a.s. downloaden via de website van Berk Music en iTunes. De videoclip bij de single wordt op woensdag 1 juni live opgenomen. Dit is tevens de start- en dus premieredatum van de -voor de doelgroep gratis toegankelijke- CliniClowns in Concert-reeks in regio Utrecht,  waarna het de regio’s Deventer, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Drachten aandoet.     

Over CliniClowns in Concert
Van juni t/m september 2011 treden bekende artiesten en CliniClowns op voor kleine groepen langdurig zieke kinderen. De artiesten entertainen de kinderen op originele, aansprekende en prikkelende wijze. Beleving, interactiviteit en persoonlijke benadering in een veilige omgeving staan centraal. Om het intieme karakter van het concert te waarborgen, is er gekozen voor meerdere voorstellingen voor kleine groepen kinderen, die samen met hun ouders, verzorgers, broertjes en zusjes ontspannen kunnen genieten. CliniClowns in Concert is ontwikkeld en wordt geproduceerd door CliniClowns.

http://www.cliniclowns.nl/
http://concert.cliniclowns.nl/