Los Angeles, The Voices met speciale single: Mijn laatste lied voor jou

07-06-2011 @ 19:58

Naar aanleiding van het indrukwekkende optreden tijdens de Toppers concerten in de Amsterdam Arena van Gordon met zijn Los Angeles, the Voices heeft de zanger besloten om het nummer ‘Mijn laatste lied voor jou’ uit te brengen op single. Het nummer bracht grote emotie teweeg op de feestelijke concertavonden en was bedoeld voor release eind oktober op het nieuwe album van Los Angeles, the VoicesBecause we believe”.

De aanvragen stroomden binnen met het verzoek om het nummer op single uit te brengen. Gordon besloot na overleg aan de vele verzoeken gehoor te geven. De gehele opbrengst gaat naar de Hartstichting.

Gordon’s moeder overleed vorig jaar oktober op 79-jarige leeftijd aan een hartstilstand. In de Amsterdam Arena bracht hij een ode aan haar door middel van dit lied. “Het is te mooi om waar te zijn dat mensen ‘Mijn Laatste lied voor jou‘ ook zo waarderen. Het was het minste wat ik kon doen voor haar en ik denk dat mensen die oprechte emotie ook hebben gevoeld. Mijn moeder zou glimmen van trots als zij dit allemaal had meegemaakt. Het verdriet is nog zo vers en groot dat ik eigenlijk nog steeds niet kan bevatten dat ze er nooit meer zal zijn. Door dit lied zal ze weer een beetje leven en met de opbrengst van deze single zullen weer mensen kunnen worden geholpen en kan het onderzoek naar hart en vaatziekten verbeterd worden.” aldus Gordon.

Reactie Hartstichting:
Wij zijn Gordon heel erg dankbaar voor zijn buitengewoon genereuze geste. Hart- en vaatziekten zijn een ernstige ziekten. Elke dag overlijden hier 108 mensen per dag aan, dat zijn 57 vrouwen en 52 mannen. We werken hard dit aantal naar beneden te krijgen. De opbrengst van Gordon’s single besteden wij aan onderzoek want daarmee kunnen we uiteindelijk levens redden,” 

Vanaf 6 juni is de single te downloaden  
download
De single is vanaf 10 juni verkrijgbaar in de winkels.