Renske Taminiau tekent contract bij [PIAS]

17-06-2011 @ 21:40

17 Juni heeft muzieklabel PIAS een contract gesloten met de Nederlandse zangeres Renske Taminiau. In het najaar van 2011 zal haar nieuwste album 'Move Me' verschijnen.

Na haar afstuderen aan het conservatorium van Amsterdam, debuteerde Renske Taminiau drie jaar geleden met het album 'Waiting To Be Told'. Ze speelde door het hele land met haar band en bracht het zelfs tot een show op het North Sea Jazz Festival.
'Move Me' is een warm en gloedvol album met muzikaal rijk georkestreerde liedjes, afgewisseld met kleine intieme songs. Een album met muzikale en emotionele diepgang.

Léon Happé, GM van [PIAS] Nederland, is opgewonden: "Renske is een rijk artiest met een groot pallet aan creativiteit. En ze is ook nog heel leuk om mee te werken!"

Renske Taminiau: "Ik heb heel veel vertrouwen in deze samenwerking. We zijn een pad samen ingeslagen die gedurfd is, en hebben veel zin in het aankomende traject. We zijn trots en kunnen niet wachten tot we in september onze nieuwe album mogen presenteren"

Naast deze samenwerking met [PIAS], heeft Renske eerder al overeenkomsten gesloten met Chrysalis voor de publishing en met Friendly Fire voor de boekingen.

www.rensketaminiau.com
www.facebook.com/taminiaurenske
www.twitter.com/rensketaminiau