Krystl supportact van James Blunt op 3 juli in Nijmegen

21-06-2011 @ 20:49

De 27-jarige Nederlandse zangeres Krystl verzorgt op 3 juli het voorprogramma voor het openlucht concert van James Blunt in Nijmegen. 

Krystl is o.a. bekend van de single 'Golden Days'. Dit nummer is op menig radiostation grijsgedraaid en is gebruikt in een commercial van Martini. Momenteel heeft ze weer een radiohit te pakken met het nummer 'Bottles'.

Vorige maand kwam haar debuutalbum 'Rolling' binnen in de top 10 van de Album Top 100. Krystl omschrijft haar eigen sound als 'lekker in het gehoor liggende pop, met een rauw randje en soul- en rockinvloeden'.  Eerder dit jaar verzorgde de zangeres al een gastoptreden bij de concerten van Marco Borsato.

In 2005 brak James Blunt door met zijn debuutalbum 'Back To Bedlam' met daarop de megahit 'You're Beautiful'. Zijn nieuwe album 'Some Kind Of Trouble' kwam uit het niets binnen op de tweede plaats van de Album Top 100. Hij evenaart hiermee het succes van zijn twee voorgaande studioalbums, die beide ook een nummer twee positie bereikten. Onlangs verscheen zijn nieuwe single "I'll Be Your Man".
 
JAMES BLUNT + support act Krystl
Park Brakkenstein - Nijmegen
Entree: € 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 19.45 uur
Terrein open: 17.00 uur