Single en album van Die Twa

21-06-2011 @ 22:32

De eerste single van het nieuwe album van Die Twa is 'Eachkontakt', het album verschijnt eind september.
Op YouTube is de videoclip al te vinden van dit prachtige, zomerse en vrolijke nummer, dat je al snel mee zingt. De locatie van de videoclip is tevens de locatie geweest van de fotoshoot voor het nieuwe album. De ‘oude’ aardappelmeelfabriek in Ter Apel leende zich hier perfect voor. Een schitterende locatie in een schitterende omgeving.

Jacob en Krijn van Die Twa zitten komende maanden in de studio om weer prachtige nieuwe songs in te zingen. Met o.a. Eachkontakt belooft het 2e album net zo goed en zeker nog beter te worden dan het eerste album van Die Twa. De productie en arrangementen liggen bij Jacob, Krijn en Bart Erkelens (Edisound Recording studio). Alle teksten zijn weer door Die Twa zelf geschreven. Het belooft een gevarieerd album te worden. Jimmy van den Nieuwenhuizen (o.a. drummer van VanVelzen) en Sjors van den Eerenbeemt (basgitarist) zijn verantwoordelijk voor de fantastische drum- en baspartijen.

Die Twa zijn genomineerd voor de Buma NL Awards in de categorie Beste Nieuwkomer. Op donderdag 29 september 2011 wordt tijdens het Buma NL festival bekendgemaakt wie deze prijs in de wacht sleept.

Die Twa - Eachkontakt
Bestelnummer CDS: T2CS2011026
Release: 20-06-2011
label: t2 entertainment

http://www.dietwa.nl/