Hermes House Band presenteert nieuwe single

09-07-2011 @ 23:12

Op 30 juni is de nieuwe single van de Hermes House Band "Elke keer als jij me aankijkt" verschenen. Zanger Marek Kruszel schreef de tekst op een melodie die hij tijdens zijn vakantie in Spanje hoorde waarna de Rotterdamse studenten het geheel in een aanstekelijk nieuw jasje staken. Kortom, een heerlijke zomernummer met een stevig randje.
De jongste lichting van de steeds wisselende Hermes House Band heeft veel energie en inspiratie gehaald uit de viering van het 25-jarig bestaan. "Het blijft natuurlijk altijd een sport om de geweldige successen van onze voorgangers in binnen- en buitenland te evenaren. Maar met dit nummer zou dat zomaar kunnen lukken. Op onze optredens in het land reageren de mensen in ieder geval superenthousiast dus wat ons betreft is nu de rest van Nederland aan de beurt", aldus Marek.

Het feest rond het 25-jarig bestaan van de band heeft de jongste lichting van de Hermes House Band veel energie en inspiratie gegeven. Nog nauwelijks bekomen van het "Classic" CD/DVD project, waarbij alle bandleden uit de lange geschiedenis van de band optraden met een klassiek orkest in het Nieuwe Luxor, zijn de jonge bandleden aan een nieuwe uitdaging begonnen: Het halen van de top van Nederlandse hitlijsten.

Het nummer is onder bezielende leiding van Mark Snijders, (o.a. Hermes House Band International) en Sander van Herk (o.a. Het Goede Doel) opgenomen in de Stustustudio in Loenen aan de Vecht.

Komende maanden tourt de Hermes House Band met nieuw repertoire door heel Nederland. Sophie, Jorien, Marek en de rest van de 10-koppige band bruisen van enthousiasme en maken er weer een groot feest van.

"Elke keer als jij me aankijkt" is als download verkrijgbaar en op CD-single via de webshop van de band (limited edition)

www.facebook.com/hermeshousebandNL
www.hermeshouseband.nl
www.youtube.com/hermeshouseband25