Django Wagner op weg naar gevestigde status

10-07-2011 @ 21:20

De eerste single van Django Wagner verscheen in het vroege voorjaar van 2009. Op deze single wordt hij muzikaal bijgestaan door zijn vrienden van het wereldberoemde Rosenberg Trio. Het nummer, getiteld "Kali" is vrijwel direct een hit. Inmiddels zijn we twee jaar verder en is de lijst van hits uitgegroeid tot indrukwekkend. Na Kali volgen de hits: "Mooie blauwe ogen", "Mijn naam dat is Marina" en "Maar toch blijf je me trouw" en de Kerstsingle: "Ik kom naar huis". De clip van "Mooie blauwe ogen" is op You Tube inmiddels meer dan 1 miljoen keer bekeken en dat is voor Nederlandstalige volksmuziek bijzonder. Enerzijds verklaart dat de mindere support door landelijke zenders voor deze muziek (alleen Radio 2 - Gouden Uren), anderzijds zijn de Nederlandstalige zenders volgers van het succes van Django.

Labeleigenaar Berk Music is een rots in de branding voor de Nederlandstalige muziek. Inmiddels is Django een veelgevraagd artiest. 
Het eerste album van Django Wagner bereikte op 20 april 2011 de gouden status. Uit handen van Marianne Weber ontving Django zijn eerste gouden album.
Het tweede album van Django Wagner "Mijn gevoel" is in april dit jaar verschenen. De eerste single, afkomstig van dit album, "Die mooie ogen" is ook meteen weer een grote hit.
Django Wagner heeft een imponerend stemgeluid, is een imponerende verschijning en laat overal waar hij optreedt een grote indruk achter. En daarmee legt deze sympathieke zanger een geweldige basis voor succes. 
De tweede single van het album "Mijn gevoel" is "Zwarte haren, zwoele gitaren" en is eind juni uitgebracht en gaat uiteraard een grote hit worden.

You tube: Zwarte haren, zwoele gitaren (juli 2011)
http://www.youtube.com/watch

download single

www.djangowagner.nl

You tube: Mooie blauwe ogen (sep 2009)
http://www.youtube.com/watch?v=BJ80RsAQKqE