Patricia Paay lanceert Gay Pride-single op spectaculaire wijze!

01-08-2011 @ 15:25

Patricia Paay lanceert 2 augustus in hartje Amsterdam op spectaculaire wijze haar GayPride 2011 single ‘Gay Sera Sera’.  De populaire diva zal zingend op een speciale, rijdende hummer haar single lanceren in de onlangs heropende  Reguliersdwarsstraat, de bekende homo-uitgaansstraat in onze hoofdstad.

Het eerste exemplaar van haar single, plus het album ‘Heetste Homo Hits’ neemt zij na afloop in ontvangst voor de onlangs heropende Bar Havana, die deze avond compleet in het teken staat van de lancering van de single van La Paay en de verzamelaar, waar uiteraard ook de single van Patricia opstaat.

Patricia Paay
: “Ik ben zo ontzettend blij dat mijn single zo enthousiast wordt omarmt door de Gay-scene. De homo’s steunen mij al jaren en een groot gedeelte van mijn carrière heb ik te danken aan hen. Ze hebben altijd achter mij gestaan.

De single, een nieuwe versie van de Doris Day-hit uit de jaren vijftig, is natuurlijk niet alleen opgenomen in de GayPride-versie, maar ook in een versie met de originele titel ‘Que Sera Sera’. ”Het nummer is gewoon op mijn lijf geschreven! Het gaat over het leven en de dingen die gebeuren. Mijn leven veranderde natuurlijk ook ineens. Maar je moet er wat van maken en meedoen”, aldus Patricia.

Beiden versies zijn vanaf heden te downloaden via alle bekende downloadsites. download link

http://www.youtube.com/watch