Vinzzent overvallen in de Gouden Uren op Radio 2

15-08-2011 @ 12:27

Monique Smit verrast Vinzzent met twee nominaties voor BUMANL Awards.
Afgelopen vrijdag werd Vinzzent tijdens het Radio 2 programma verrast door Monique Smit met maar liefst twee nominaties voor de BUMANL Awards.
Vinzzent was te gast bij Daniel Dekker toen tot zijn grote verbazing Monique Smit met twee cameraploegen voor zijn neus stond.

Zijn nieuwe album ‘Droomwereld’ wat onlangs door Gerard Joling werd uitgereikt is genomineerd als beste album en de videoclip van zijn single ‘Zomerdromen ’ kreeg een nominatie voor beste clip.

Vinzzent reist op dit moment met ruim 200 optredens stad en land af. Zijn deelname aan het veelbesproken Nationaal Songfestival bracht hem dan ook veel goeds. Hij was de favoriet van het publiek en lanceerde kort daarna de immens populaire single ‘Dromendans’ wat vooral bij de jongeren nog steeds een hype is. Met 1,5 miljoen hits op youtube en de talloze filmpjes van een flashmob met 2500 man, zelfgemaakte versies, parodieën tot lipdubs aan toe.
www.dromendans.nl
Het feelgood karakter van zijn muziek blijkt bijzonder goed aan te slaan.
Men wordt er spontaan vrolijk en blij van.
De twee nominaties zijn voor Vinzzent die zijn muziek nog steeds in eigen beheer uitbrengt alleen al een kroon op zijn werk.

Vanaf 24 augustus kan er gestemd worden op www.sterren.nl/awards en op 29 September wordt er tijdens het BUMA NL festival in ‘s -Hertogenbosch bekend gemaakt wie de Awards hebben gewonnen.

http://www.vinzzent.nl/main/