Platina voor David Guetta

27-08-2011 @ 12:48

David Guetta heeft woensdagavond 24 augustus een platina award in ontvangst genomen voor zijn succesvolle vorige album One Love. Hij kreeg het edelmetaal uitgereikt door Afrojack tijdens de launch van zijn nieuwe album Nothing But The Beat, die woensdagavond in de Amsterdamse club AIR plaatsvond. In het bomvolle AIR presenteerde de meester zelf naast zijn nieuwe album ook de gelijknamige film waarin hij wordt gevolgd tijdens de opnames van zijn nieuwe album.
 
Nothing But The Beat is vanaf 26 augustus uit en is het vijfde studioalbum van David Guetta. Hij wordt hierop bijgestaan door een sterrencast bestaande uit o.a. Flo-Rida, Nicki Minaj, Taio Cruz, Ludacris, Will.i.am, Usher, Snoop Dogg en Akon. De eerste twee singles, ‘Where Them Girls At’ met Flo Rida & Nicki Minaj en ‘Little Bad Girl’ met Taio Cruz & Ludacris, waren eerder dit jaar een groot succes. Momenteel scoort Guetta een grote hit met ‘Titanium’, een samenwerking met Sia. Momenteel staan 5 van zijn singles in de Single Top 100.
 
Nothing But The Beat is het eerste album van de Grammy Award winnende dj sinds zijn wereldwijde doorbraakalbum ‘One Love’ waarvan in totaal meer dan 3 miljoen albums en 12 miljoen singles zijn verkocht.

http://www.davidguetta.com/#/home