Nieuw album Lady Antebellum: Own the night

27-08-2011 @ 15:38

Het uit Nashville afkomstige trio Lady Antebellum met Charles Kelley, Dave Haywood en Hillary Scott brengt 3 oktober hun nieuwe, derde, album uit getiteld Own The Night. De eerste single van dit nieuwe album heet ‘Just A Kiss’ en de video daarvan is te bekijken via YouTube.
 
Just A Kiss’ is een typische Lady Antebellum countryrock ballad. In Amerika kwam de single op 7 binnen in de Billboard Hot 100 en inmiddels zijn er al meer dan één miljoen exemplaren van ‘Just A Kiss’ verkocht.

Het album Own The Night is de opvolger van Need You Now waarvan wereldwijd meer dan 5 miljoen exemplaren zijn verkocht. In Nederland stond het album 34 weken genoteerd. Het album haalde in elf landen de gouden of platina status en leverde het trio uit Nashville ook vijf Grammy’s op. Zanger Charles Kelley herinnert zich de avond van de Grammy Awards nog goed. Tegen zijn collega’s Hillary en Dave zei hij: “Dit is ongelofelijk. We zullen dit nooit meer meemaken. Maar nu moeten we naar huis om weer aan het werk te gaan.
En dat werk heeft zijn vruchten afgeworpen. 

De tracklisting is als volgt:
01. We Owned The Night
02. Just A Kiss
03. Dancin’ Away With My Heart
04. Friday Night
05. When You Were Mine
06. Cold As Stone
07. Singing Me Home
08. Wanted You More
09. As You Turn Away
10. Love I’ve Found In You
11. Somewhere Love Remains
12. Heart Of The World

http://ladyantebellum.com/

https://twitter.com/#!/ladyantebellum