Nieuwe single van Wesly Bronkhorst: Jij en ik

02-09-2011 @ 21:03

Tijdens een feestelijke presentatie in de Players Amsterdam op dinsdag 13 september a.s. presenteert Wesly Bronkhorst zijn nieuwste single “Jij en ik”  van zijn toekomstige nieuwe album. Naast opnames voor het programma van Judith Osborn zullen vele bekende Nederlanders, collega-artiesten en media aanwezig zijn.
De eerste reacties op de nieuwe single zijn overweldigend. Diverse collega-artiesten hebben Wesly al gecomplimenteerd met deze productie. De afgelopen weken heeft Wesly Bronkhorst met veel enthousiasme zijn nieuwe single ”Jij en ik” opgenomen in de Highland studios te Loosdrecht. Is hij zelf op zoek gegaan naar een liefdeskoppel voor zijn videoclip, en heeft deze gevonden in Leslie Keyzer (Echte Gooische Meisjes) en haar partner. Dit heeft geresulteerd in een prachtige clip die perfect past bij zijn nieuwe nummer.
Voor het ontwerp van zijn nieuwe release, deed Wesly een beroep op society kunstenaar Roel Hofman die een prachtig geschilderd portret maakte speciaal voor de hoes van de nieuwe single.
Wesly Bronkhorst is een talentvol artiest met één grote passie: zingen. En met succes. Hij stond al op menig groot podium, onder andere tijdens het Jordaanfestival, Nacht van Oranje, Rijnweek, Tros Muziekfeest op het plein. Hoogtepunt tot nu toe is zijn optreden tijdens het herdenkingsconcert van André Hazes in een uitverkochte Amsterdam Arena. En natuurlijk het huwelijk van Wesley&Yolanthe.

Gerard Joling
over Wesly: Dit zou wel eens je grote doorbraak en hit kunnen worden

De single is vanaf 9 september uit op single en van 7 september beschikbaar als download op de bekende downloadplatforms.                       

http://www.weslybronkhorst.nl/