Mooi Wark tekent deal met Berk Music

05-09-2011 @ 13:25

Afgelopen week heeft de groep Mooi Wark hun handtekening gezet onder een nieuw muziekcontract met Berk Music Productions.
De Drentse Rock & Roll band is de nieuwste aanwinst van het label, die onlangs ook Marianne Weber en Corry Konings onder contract nam.

Adrie van den Berk, directeur van Berk Music Productions over de
samenwerking met Mooi Wark: “We zijn erg trots dat we nu met de beste Rock & Roll band van Nederland mogen gaan samenwerken.
Ook Klaas Prent met wie beide partijen al een aantal jaren samenwerken, blijft de coördinator van de band. We zullen vol gas deze samenwerking aangaan en brengen volgende maand een de eerste single uit. Aan het einde van dit jaar zal er een nieuw album verschijnen van Mooi Wark. We willen de band in de volgende fase van hun carrière brengen.

Berk Music zal tevens de backcatalogus van Mooi Wark via T2 Entertainment gaan exploiteren, zoals vorige week al aangekondigd.

Mooi Wark is meer dan positief over de samenwerking die ze aangaan, bassist en spreekbuis William meldt hier het volgende over: “Als je bij Berk Music binnenkomt, dan voel je de passie voor muziek. Diezelfde passie hebben wij ook als band, dus één en één is twee…. We hebben het volste vertrouwen in de samenwerking en weten zeker dat we de juiste stap hebben genomen voor de nabije toekomst!

Het nieuwe studio album verschijnt tegen het einde van dit jaar. De opnamen hiervan zijn in volle gang en zal in oktober vooraf gegaan worden door een
verrassende nieuwe single. Het nog titelloze album zal het 11e album zijn van de in 1992 opgerichte groep.
De band is bekend van haar hits ‘Idioot’, ‘In de blote kont’ en ‘Warkende Helden’ en hun vele concerten door heel Nederland in feesttenten,
discotheken en festivals.

www.mooiwark.com
www.twitter.com/mooiwark
www.berkmusic.nl