Wolter Kroes in duet met Pearl Jozefzoon

05-09-2011 @ 18:57

Wolter Kroes, een van Nederlands bekendste zangers, staat vooral bekend om zijn vrolijke muziek. Dat Wolter echter ook een gevoelige kant kent laat hij zien in het bijzondere lied ˜Breken van de lijn" dat hij samen zingt met Pearl Jozefzoon. Het duet is vanaf 5 september uit.

Pearl maakte furore door haar deelname aan het eerste seizoen van The Voice of Holland. Week na week maakte ze indruk met haar hoogstaande vocale kwaliteiten. Ze haalde zonder moeite de finale waar ze met slechts een kleine minderheid van de stemmen tweede werd.

Het duet tussen Wolter en Pearl kwam tot stand toen Wolter onlangs in de studio de laatste hand legde aan zijn nieuwe album ˜Tussen jou en mij" dat 23 september uit komt. ˜Breken van de lijn" was aanvankelijk opgenomen door Wolter alleen, maar voor zijn gevoel miste er iets. Wolter liep daarom al langer rond met het idee om voor ˜Breken van de lijn" de hulp van een zangeres in te schakelen. Pearl was in dezelfde studio aan het werk, toen Wolter het plan opvatte om haar te vragen het liedje samen met hem te zingen. Het resultaat beviel zo goed dat besloten werd het liedje als eerste single van het nieuwe album uit te brengen. 

Op 23 september brengt Wolter het nieuwe album "Tussen jou en mij" uit . Later dit jaar, op  17 december, geeft Wolter Kroes een concert in de Heineken Music Hall.

www.cnrentertainment.nl
www.wolterkroes.nl
www.pearljozefzoon.com