Ryan Adams 4 november in Nederland

13-10-2011 @ 18:09

Op vrijdag 4 november 2011 geeft Ryan Adams een concert in het Chassé Theater in Breda. De kaartverkoop voor het concert van Ryan Adams + support Chris Stills start zaterdag 15 oktober om 10.00 uur. Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Ryan Adams heeft zowel als soloartiest als met de band The Cardinals succesvolle albums op zijn naam staan. Zijn debuutalbum ‘Heartbreaker’ kreeg lovende kritieken van de pers en ook het publiek sloot Adams meteen in de armen. In Nederland brak hij in 2001 door met zijn tweede album 'Gold' en de bijbehorende single 'New York, New York'. Hier ontving Ryan Adams meerdere Grammy Award nominaties voor.

Het splinternieuwe album ‘Ashes & Fire’ is nu uit en is door niemand minder dan Glyn Jones geproduceerd die onder andere werkte met The Beatles, Bob Dylan en The Rolling Stones. Norah Jones levert een bijdrage voor de achtergrondvocalen op de tracks ‘Come Home’, ‘Save Me’ en ‘Kindness’ te verzorgen. Eerder dit jaar gaf Ryan Adams een prachtig concert in het Concertgebouw in Amsterdam. Na een aantal uitverkochte shows in de UK heeft hij ook nieuwe tourdata aangekondigd in de VS en Europa. ‘Ashes & Fire’ met de onlangs uitgebrachte single ‘Lucky Now’ geeft alvast een voorproefje op het concert van 4 november in Breda.

Ryan Adams + supportact Chris Stills
Vrijdag 4 november 2011
Chassé Theater – Breda
Entree: € €41,25, €44,-, €46,75 (incl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

http://www.losthighwayrecords.com/ryan adams