Armada Music start samenwerking met Planet Love Records

17-11-2011 @ 17:29

Armada Music is een samenwerking aangegaan met het Duitse label Planet Love Records. Naast projecten als het nieuwe York album zal Planet Love ook starten met de digitale release van hun backcatalogus, inclusief tracks van Taucher, York en DJ Sakin & Friends. Op 19 december zal de eerste, nieuwe track, York ft Brandon Jones 'Wanna Be Known‘, worden uitgebracht.  

Planet Love Records, bekend van haar legendarische classics, werd in 1992 opgericht door Torsten Stenzel. Als één van de early adaptors van de destijds opkomende trance, house en techno scene, groeide Planet Love al snel uit tot een toonaangevend label binnen de dance. Stenzel, bekend van zijn productie werk achter projecten als York, Taucher, DJ Sakin & Friends en Suspicious, heeft meer dan 3 miljoen tracks verkocht en in zijn carrière 10 Gouden en Platina awards mogen ontvangen. Als één van de pionieren in de trance muziek bracht hij merendeels van zijn werk uit op Planet Love Records, later gelicenseerd door majors als Universal, Positiva en Ministry of Sound.   

Stenzel: We zullen niet alleen op de nieuwe releases gaan focussen, maar willen vanwege de grote vraag ernaar ook de klassiekers in goede kwaliteit aanbieden. De eerste van de classics is het ‘York – Best of Collection’ album, dat 2 december uit zal worden gebracht. Voor het eerste nieuwe project, ‘York ft Brandon Jones - Wanna Be Known‘, zetten Armada Music en FXpansion een remix-contest op, waarbij de winnende remix op één van de aankomende compilaties zal worden gezet.

Zowel Armada Music als Planet Love Records kijken erg uit naar deze samenwerking.

www.armadamusic.com