NL: Kim & Martijn debuut- en afscheidssingle

22-11-2011 @ 09:25

Radio 538-dj's Kimberly van de Berkt en Martijn Muijs komen met een single. De programmamakers hebben gekozen voor een voor hun doen wel heel speciaal genre. Het duo komt niet met een pop- of dance-track maar gaat de concurrentie aan met Frans Bauer, Marianne Weber en Jan Smit.

Het nummer draagt de titel “Daar ga je dan” een levenslied pur sang geschreven door Peter de Wijn en Ray Hardorff.
Het betekent echter geen carrièreswitch voor de radio-dj's die van maandag t/m donderdag tussen 00:00 en 03:00 het eerste blok van het programma 53n8club op Radio 538 presenteren.
Daar ga je dan” is zowel hun debuut- als afscheidssingle.

De opbrengst van de single gaat naar War Child. Kim & Martijn zullen ook een afscheidsoptreden geven. Dit optreden zal worden geveild en ook de opbrengst van het optreden zal naar War Child gaan.

De afgelopen dagen ging het gerucht op internet dat een bekend duo met hun laatste single zou komen. Maandag jl. hebben de dj's in een videoboodschap bekendgemaakt dat het om hun single cd gaat.

Het nummer is geproduceerd door Velibor Weller en Jakob Hut en is uitgebracht door de muzieklabels Blue Ocean Records, YaYa Records en Berk Music. De videoclip bij de track zal binnenkort worden opgenomen en de single “Daar ga je dan” inclusief de karaoke-versie is fysiek verkrijgbaar en te downloaden bij de grote downloadportals.

YouTubelink videoboodschap Kim & Martijn

Downloadlink

Meer informatie: www.53n8club.nl