Popduo Fouradi lanceert nieuwe single en videoclip: Foto

25-11-2011 @ 09:35

Ook dit keer is mobiele communicatie de muzikale inspiratiebron voor de broers Mo en Brahim van Fouradi. In 2010 scoorden ze al een vette hit met de single ‘Ping!’, maar in 2011 is alleen tekst niet meer voldoende. Momenteel is het sturen van foto’s via de telefoon en het internet enorm populair. Hoog tijd dus voor de nieuwe track genaamd ‘Foto’.

Mo: “Mobiele communicatie is een onmisbaar deel van ons leven gaan uitmaken. Bellen, Sms’en, chatten, foto's of video’s maken. Eigenlijk heb je altijd en overal je hele sociale leven op zak. Niet vreemd dat je dit ook terugziet in onze muziek. Dit is wat ons dagelijks bezighoudt en waar we veel lol aan beleven”.
Brahim
: “’Foto’ gaat over de visuele verleidingen die zich per mobiel aandienen. Je wilt niet weten wat er allemaal aan beeldmateriaal op mijn toestel zit. Leuk en spannend. Ik zie ook steeds vaker uitgelekte of gehackte prive-footage van beroemdheden voorbijkomen, wat binnen no-time met iedereen gedeeld wordt. Dat alles bracht ons op het idee voor de nieuwe single”.

Fouradi mag zich inmiddels een vaste waarde noemen in de Nederlandse muziekwereld. Hun mix van dance, rap en zang heeft de broers inmiddels 8 singles, waaronder 3 top 40 hits, het album ‘De favoriete schoonzoons’ en samenwerkingen met o.a. Kim-Lian van der Meij en Lange Frans gebracht.
Momenteel werken de broers hard aan hun nieuwe album dat gepland staat voor het voorjaar van 2012.

De nieuwe single ‘Foto’ van Fouradi komt uit via het label No Issue.
Marketing, promotie, verkoop en distributie wordt verzorgd door CNR Music.
De videoclip van ‘Foto’ kun je vinden via YouTube en de single is te downloaden via deze link

www.cnrentertainment.nl

https://twitter.com/#!/fouradimusic

http://www.youtube.com/watch?v=3QrUkQaPooU