Junior Songfestival-winnares Rachel tekent eerste muziekcontract!

16-12-2011 @ 20:58

De 13-jarige Rachel Traets, die een tweede plek behaalde met haar liedje Ik ben een teenager’ op het Junior Eurovisie Songfestival in Armenië, heeft een muziekcontract getekend bij Cloud 9 Music. Januari 2012 verschijnt de opvolger van haar huidige hit en in mei staat haar debuutalbum gepland.

De Junior Songfestival-winnares, die in Armenië op slechts 5 punten na bijna ook het Junior Eurovisie Songfestival had gewonnen, is helemaal blij met haar contract. “Ik vind het echt heel erg cool, echt supergaaf!”, schreeuwt Rachel blij.“ Ik hoop ook dat mijn eigen liedjes op mijn cd komen. Ik ben al druk aan het schrijven. De meeste inspiratie krijg ik onder de douche. Ik ben een teenager’ begon daar ook en daarna heb ik het verder geschreven aan de keukentafel. Ook mijn nieuwe liedje, wat ik net heb geschreven, is ontstaan onder de douche. Ik ga de komende tijd dus wat vaker onder de douche staan”, vertelt ze met een grote glimlach.

Dennis Erhardt, Creative director Cloud 9 Music: “Met Rachel hebben we een uitzonderlijk talent in huis gehaald waar wij de komende jaren veel muzikaal plezier aan gaan beleven. Rachel is niet alleen gezegend met een prachtige stem, maar beschikt over een enorm schrijftalent. Dit heeft ze overigens al bewezen met haar huidige overwinning en met haar hitsingle. Wij zijn heel trots dat wij naast talenten als Leonie Meijer, Jennifer Ewbank, Lisa, Amy & Shelley en Shary–An, nu ook Rachel aan het rijtje kunnen toevoegen.

Link naar ‘Ik ben een teenager