Oudejaarsconference Youp van 't Hek direct na tv uitzending verkrijgbaar

31-12-2011 @ 17:15

Op Oudejaarsavond zendt de VARA de zesde oudejaarsconference van Youp van 't Hek uit: De 2e Viool. De conference is direct na de TV uitzending om middernacht digitaal verkrijgbaar via  deze website. De CD is verkrijgbaar vanaf 2 januari.

Nederland is veranderd. Ooit waren we trots op onze tolerantie. Trots op hoe liberaal we waren. Nu zijn we niets van dat al. We zijn überhaupt niet trots meer. We zijn ontevreden. Chagrijnig. En allesbehalve vooruitstrevend. We spelen internationaal de tweede viool. Onze snaren zijn overgevoelig geworden. We staan erg strak gespannen met z'n allen. Werk aan de winkel dus voor Youp. We moeten weer meer om onszelf kunnen lachen. Dat is wel aan hem toevertrouwd. Scherp, bijtend, zoet, zuur, hard, zacht, maar vooral vrolijk laat hij ons alle hoeken van het land zien. Alle spiegels van onszelf. En de essentie van 2011. De tijd is er rijp voor.

Buiten zijn vaste muzikanten wordt Youp begeleid door violiste Emmy Verhey. ‘De 2e Viool’ is te zien op oudejaarsavond om 22.15 uur op Nederland 1.

Ga voor het laatste nieuws over Youp van ‘t Hek naar www.youp.nl

https://twitter.com/#!/youpvanthek

downloadlink