Nieuwe single + album van Jason Mraz

13-01-2012 @ 21:52

In de eerste week van januari postte singer/songwriter Jason Mraz zijn nieuwe song I Won’t Give Up op zijn website als voorproefje van zijn nieuwe album dat op 4 mei 2012 zal verschijnen. Hierdoor komt I Won’t Give Up deze week op #1 binnen in de Amerikaanse Billboard “Digital Songs” chart.

Op 20 januari om 21.00 uur Nederlandse tijd geeft Jason Mraz zijn fans de kans om een akoestisch live optreden te bekijken via zijn Facebookpagina. 

Als één van de meest getalenteerde poptroubadours van zijn tijd heeft Jason Mraz inmiddels twee Grammy Awards op zak en werd zes keer genomineerd. In 2008 brak de Amerikaanse singer/songwriter definitief door bij het grote publiek met zijn hit I’m Yours waarmee Mraz een record in handen heeft: geen enkele andere song stond langer in de Amerikaanse Billboard ‘Hot 100’ chart dan I’m Yours. Ook de opvolger Lucky met Colbie Caillat was een regelrechte hit. Beide singles zijn afkomstig van We Sing, We Dance, We Steal Things, het derde studioalbum van Jason Mraz dat wereldwijd meer dan 4,5 miljoen ex verkocht met goud, platina (waaronder in Nederland) en multi platina in 21 landen.

Releasedatum album: 4 mei 2012

Voor meer informatie zie www.jasonmraz.com

https://twitter.com/#!/jason_mraz