DJ/Producer Hardwell scoort 538 Dance Smash en Grand Slam met Cobra

23-01-2012 @ 23:36

Radio 538 en Slam!FM hebben de single ‘Cobra’ van Hardwell bekroond met zowel een 538 Dance Smash en een GrandSlam. ‘Cobra’, die geprimeurd is op MTV USA en inmiddels maar liefst 1.000.000 views op YouTube heeft, is bovendien de officiële themasong van ID&T evenement Energy - The Network, één van de grootste indoor events van Europa dat zal plaats vinden op 3 maart in de Jaarbeurs, Utrecht.

Hardwell kan gezien worden als één van de meest succesvolle producers en DJ’s van dit moment.
De pas 24-jarige Hardwell is in oktober als hoogste Nederlander binnen gekomen, op nummer #24, in de populariteitspoll van de DJ MAG Top 100. In 2010 en 2011 had Hardwell internationale successen met onder andere zijn samenwerking met Tiësto en Chuckie en remixen voor onder andere Taio Cruz, Armin van Buuren en Martin Solveig. 23 januari is tevens zijn release ‘Spaceman’ wereldwijd uitgebracht.

Robbert van de Corput, beter bekend als Hardwell, is al vanaf zijn zesde bezig met het maken van muziek. op 13-jarige leeftijd startte hij zijn DJ carrière en op zijn 14de tekende hij zijn eerste platencontract. Na jarenlang een naam te hebben opgebouwd als DJ, scoorde hij in 2008 ook zijn eerste hit, met ‘Never Knew Love’. In 2009 volgde zijn internationale doorbraak met zijn ‘Show Me Love' vs. Be-bootleg, de klassieker van Robin S. en tracks van Steve Angello en Laidback Luke.

Hardwell tourde in 2011 de wereld over en werd daarbij op zowel de Amerikaanse tour als diverse avonden van de Privilege Ibiza residency van Tiësto uitgenodigd om te komen draaien. Hij is resident DJ in de populaire club Marquee in Las Vegas en begin 2011 startte Hardwell zijn eigen, wekelijkse radioshow op SLAM!FM en het Amerikaanse station Sirius XM, ‘Hardwell On Air’. In maart 2010 startte het jonge talent in samenwerking met Cloud 9 Music zijn eigen Revealed Recordings label op. Na 1,5 jaar kan Revealed gezien worden als één van de meest toonaangevende labels van de progressive-house scene. Op het label worden niet alleen eigen producties van Hardwell uitgebracht, maar ook tracks van nieuwe talenten die binnen de sound van het label passen.

Voor meer informatie, check www.djhardwell.com, http://youtu.be/Mh7tZqvUqII en http://youtu.be/edAZg_kyrUA

https://twitter.com/#!/HARDWELL