NL: Talentloze Bredanaars maken carnavalsliedje

29-01-2012 @ 16:29

Dj’s Bas Bakker en Mark van Tilborgh van StadsRadio Breda zijn een spontane actie gestart om een carnavalsliedje te maken. De uitdaging van het duo was om zonder enig zangtalent een feestelijk nummer te maken en dat ook nog uit te brengen.

Over enkele weken barst het carnaval weer los. Langzaam begint de gekte al vorm te krijgen met bijvoorbeeld de Klûntocht in de Bredase binnenstad op zondag 29 januari. “Voor ons een mooi moment op een prachtige plaats om onze videoclip op te nemen”, vertelt StadsRadio dj Mark van Tilborgh: “Het liedje laten we dan als eerste aan carnavallend Breda horen”, zegt Bas Bakker. “Het zou geweldig zijn als hij in onze eigen stad aan zou slaan.

Vanaf 30 januari is de single Neem er nog een te vinden op de officiële download sites. Het lied is gemaakt in samenwerking met Ton van Gils van Benelux Records. Na diverse pogingen en tips van ondermeer Arie Ribbens, Ruud Benard en Johan Vlemmix is er een liedje ingezongen. Als klap op de vuurpijl wilde Ton van Gils het nummer officieel uitbrengen. “Het kan een regelrechte hit worden”, zegt hij. “Het zijn immers altijd de spontane en onverwachte acties die voor verrassingen zorgen.

De officiële presentatie van Neem er nog een vindt plaats op 12 februari in Café Den Hoek in Breda. StadsTV Breda neemt dan ook een carnavalspecial op.

https://twitter.com/#!/b_bakker

https://twitter.com/#!/MarkvanTilborgh