A State of Trance 550 world tour trapt af!

01-03-2012 @ 09:42

De A State of Trance 550 wereldtour van Armin van Buuren is 1 maart officieel afgetrapt. De 550ste episode van zijn populaire A State of Trance radioshow wordt gevierd met 6 evenementen in 5 verschillende landen gedurende de maand maart. 1 Maart is het eerste, uitverkochte ASOT 550 evenement in Londen. In de wereldberoemde club Ministry of Sound zullen meer dan 1600 bezoekers deze mijlpaal in de carrière van de Nederlandse DJ vieren. Alle evenementen zullen live worden uitgezonden via www.astateoftrance.com. Met wekelijks gemiddeld 25 miljoen luisteraars, is de verwachting dat het aantal mensen dat inschakelt voor de live uitzendingen nog veel hoger zal liggen. Tevens is 1 maart de release van Armin’s ‘A State of Trance 2012’ album.

A State of Trance 2012’ is alweer de negende compilatie uit de A State of Trance serie, een reeks die al sinds 2004 loopt en diverse International Dance Music Awards heeft gewonnen. Vol met exclusieve, onuitgebrachte tracks, is dit één van de grootste dance albums van het jaar.

Voor ASOT 550, zal Armin vanaf Londen doorreizen naar Moskou op 7 maart, Kiev op 10 maart, Los Angeles op 17 maart en Miami op 25 maart, om uiteindelijk op 31 maart in Den Bosch neer te strijken voor de grote finale in de Brabanthallen. De 11de verjaardag van de A State of Trance show zal met meer dan 70’s DJ’s op de line-up worden gevierd, verdeeld over 6 evenementen. A State of Trance 550 wordt een wereldwijde happening, met luisteraars die van over de hele wereld inschakelen om live mee te luisteren.

Het officiële anthem van A State of Trance 550, ‘Invasion’ van W & W, is inmiddels ook uit. De videoclip van de track is nu te zien op YouTube.

A State of Trance 550 world tour
March 1st: London, Ministry of Sound (UK)
March 7th: Moscow, Expo Event Centr (RUS)
March 10th: Kiev, Int. Exhib. Center (UKR)
March 17th: Los Angeles, Beyond Wonderland Festival (US)
March 25th: Miami, Ultra Music Festival (US)
March 31st: Den Bosch, Brabanthallen (NL)

Win tickets voor A State of Trance 550 in Den Bosch
Voor het evenement in de Brabanthallen in Den Bosch op 31 maart, zal Armin een exclusieve 1 uur durende warm-up set draaien. Slechts een select aantal tickets waren beschikbaar voor deze speciale set en verkochten dan ook binnen enkele uren uit. De laatste kans om de set mee te kunnen maken, is via de Golden Bracelet competitie. Via de contest maakt men kans op een meet & greet met Armin, gratis drankjes gedurende de hele nacht en uiteraard 2 tickets voor ASOT 550 met Armin’s warm-up set. Om mee te doen met de competitie, check www.astateoftrance.com/goldenbracelet.

Voor ASOT 550 in Den Bosch zijn nog steeds normale tickets verkrijgbaar. Deze zijn beschikbaar via
www.astateoftrance.com/a-state-of-trance-550/den-bosch/tickets.

www.astateoftrance.com

http://www.youtube.com/watch?v=_YCJA3UXdUg