Nieuwe single Bob Offenberg: t Is voorbij

05-03-2012 @ 13:47

Bob Offenberg (1996) komt uit Schiedam en is al vanaf z'n vijfde jaar bezig met zingen en dus ook meegedaan aan verschillende talentenjachten en optredens.
Bij één van die optredens kwam Bob, zanger-tekstschrijver John van Leeuwen tegen die direct onder de indruk was van het stemgeluid. De kennismaking resulteert in het duet "Op een terrasje".
De volgende stap is het opnemen van twee nummers in de studio van Manfred Jongenelis in Etten Leur. Vervolgens staat hij in diverse programma's met Nederlandse toppers als Marianne Weber en Jan Smit. Zijn eerste CD (2004) is getiteld "Een Jongen van de straat", waarvan "Een zomerse dag" op single uitkomt. In juni 2005 verschijnt de CD "Dansen". Een CD met vrolijke nummers waarmee Bob op menig feestje de voeten van de vloer weet te krijgen. De CD wordt positief ontvangen en het NOS Jeugdjournaal en SBS6 Shownieuws besteden aandacht de CD-release. SBS6 benadert Bob zelfs voor een mini real life soap die de titel meekrijgt "Ik ben de BOB". SBS gebruikte het nummer "Als de zon weer gaat schijnen" van de CD "Dansen" als openingstune waarna de single prompt een hit wordt.

Bobs single "Als je lacht" (2008) wordt opgenomen in de Goldstar Studio's met Emile Hartkamp en Norus Padidar, en wordt ook weer een grote hit.
Optredens tijdens diverse evenementen zoals Het piratenfestijn in Volendam voor 9.000 mensen, en voor het Tros Muziekfeest voor 22.000 man in Breda.
Bob speelt een rol in de film 'Hou Holland schoon', geregisseerd door Arne Toonen, de man van Birgit Schuurman.

Juni 2010 verschijnt de single "Lied voor alle moeders", die hij in samenwerking met Emile Hartkamp maakt. Het nummer is ook weer een succes. In 2011 verschijnt de single "Als ze naar me kijkt" bij Berk Music.

Nu de release van de nieuwe single "t Is voorbij" waarmee Bob weer een hit hoopt te gaan scoren.

download link single

http://www.boboffenberg.nl/