Sharon Doorson tekent contract bij Cloud 9 Music!

06-03-2012 @ 10:33

Sharon Doorson, halve finaliste van The Voice of Holland 2, heeft een overeenkomst gesloten met muzieklabel Cloud 9 Music. Sharon werd na haar deelname aan de succesvolle talentenshow door verschillende labels benaderd, maar koos voor het label die ook Leonie Meijer, Shary-An en Jr. Songfestival winnares Rachel Traets onder hun hoede hebben.

Sharon duikt binnenkort de studio in om haar debuutsingle op te nemen. Haar eerste single is Engelstalig en up-tempo.”Mijn stijl wordt een mix van pop en dance, mooie liedjes met sterke vocalen en teksten waarin iedereen zich kan vinden”, legt zij uit. ”Ook ga ik zelf nummers schrijven in combinatie met bekende- en minder bekende componisten en tekstschrijvers. Ik heb er ontzettend veel zin in met de mensen bij Cloud 9 Music, mede omdat de lange termijn visie van hen helemaal aansluit bij wat ik graag wil.”

Sharon studeert dit jaar af aan het conservatorium en hoopt zich dan volledig te kunnen storten op haar muzikale carrière net als haar grote voorbeelden Jessie J en Beyonce. Zeven jaar geleden mocht Sharon al op hoog niveau proeven van het grote succes, toen zij een nummer 1-hit scoorde met de single ‘Plaything’ met de meidengroep Raffish. Als MC Sharon D stond zij al op 1 podium naast verschillende grote DJ’s onder wie Sunnery James & Ryan Marciano, Chuckie, Genairo Nvilla en D-Rashid.

http://www.sharondoorson.com/