NL: Nieuwe single Kevin Smit en in mei nieuw album

23-03-2012 @ 19:46

De nieuwe single "Duizend rozen" is een voorproefje van het nieuwe geluid van Kevin Smit. De sympatieke zanger uit Drenthe verwacht veel van de single. “Het is een echt volksnummer, zoals Jannes of Frans Bauer ze ook zingen. Maar met mijn eigen, specifieke Kevin Smit-stijl”.

Kevin Smit organiseert zaterdag 19 mei een avondvullende show in Zalencentrum Den Kaat in Zuidwolde. Tijdens zijn optreden die avond wordt hij begeleidt door de populaire band Balance uit Hoogeveen. Kevin zingt een breed repertoire aan feestliedjes, die uitnodigen tot dansen en meezingen. De show die avond heeft dan ook de naam de Kevin Smit Meezingshow gekregen.
Gasten die avond zijn o.a. de Hoogeveense zanger Roelof, Lytse Hille én er is een mini-concert van René Karst. Hij verzorgt een speciaal optreden met daarin eigen hits als Supergave tijd en Samen zeilen, én een Status Quo-medley. 
De samenwerking tussen Kevin en René biedt een voorproefje van het spetterende muzikale project 'De Vrienden van Drenthe', waar zij beiden deel van uitmaken. Binnenkort volgt meer nieuws over De Vrienden van Drenthe

Tijdens de Kevin Smit Meezingshow presenteert Kevin zijn nieuwe album Duizend rode rozen, waaraan hij bijna een jaar heeft gewerkt. Met dit album kiest Kevin voor een nieuw geluid. “Het is minder popmuziek en meer volksmuziek”, vertelt hij. “Het is muziek die echt bij mij past en er is enorm veel belangstelling voor dit soort muziek.” Bezoekers van het concert kunnen als eerste het album kopen. Na afloop is er een signeersessie.
Kaarten via www.kevinsmit.nl

http://www.youtube.com/watch
https://twitter.com/#!/kevin_smit_twit
http://www.facebook.com/profile

downloadlink single

http://www.kevinsmit.nl/