Martin Solveig special guest bij Madonna

29-03-2012 @ 22:09

Madonna's dance party wordt steeds groter. Ze heeft bekendgemaakt dat Martin Solveig is bevestigd als haar special guest voor de Madonna concerten op zaterdag 7 en zondag 8 juli a.s. in de Ziggo Dome Amsterdam.

Met haar eerder aangekondigde shows in heel Europa en Noord-Amerika, begint Madonna's 2012 World Tour op 29 mei in Tel Aviv en doet vervolgens 26 Europese steden aan voordat ze in augustus naar Noord-Amerika gaat. Daarna volgt Zuid-Amerika en ze eindigt in Australië waar ze al 20 jaar niet heeft opgetreden.

MDNA het 12de studio album van Madonna is 26 maart uitgebracht en staat deze week al in meer dan 40 landen op #1 bij iTunes. De media: The album should be the spine of an incredible live show - just what her army of followers will want to hear. - The Sun.

Still the Queen of Pop - Madonna punches out younger rivals.- London Times 

Madonna is back at her absolute best with the biggest all out dance album she's ever made. - The Daily Star

Het was slechts één album dat Martin Solveig omtoverde van een gerespecteerde DJ in een van de beste producers en performers in de wereld. Van Hello zijn meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht en het gaf Martin Solveig wereldwijde erkenning. Het album bereikte de platina status in Amerika, Italië, Duitsland en Oostenrijk en ook dubbel platina in Canada en in Australië. Zijn muziekvideo's staan bekend als verreweg de beste in hun klasse en zijn optredens worden geroemd door het publiek in alle uithoeken van de wereld. Dit alles gecombineerd met zijn super originele Smash video-serie, met honderden miljoenen views op Youtube maakt hem tot de een van de meest vooraanstaande producers van electronische muziek.

Met Solveig's finesse voor het produceren van muziek was er veel belangstelling van vele grote artiesten maar vooraan stond de meest succesvolle vrouwelijke artiest aller tijden - Madonna. De tweede helft van 2011 verdiepte Martin Solveig zich in de productie van het 12e studio album van Madonna, MDNA. De eerste single van dit album, Give Me All Your Luvin, is één van de door Solveig geproduceerde highlights.

Madonna's 2012 tour is geproduceerd door Live Nation Global Touring. De volledige lijst met concertdata staat op http://www.madonna.com/.

MADONNA & special guest Martin Solveig

Zaterdag 7 juli 2012
Zondag 8 juli 2012
Ziggo Dome - Amsterdam
Entree: €175, €125, €99, €95, €85 en €45 (excl. servicekosten)
Aanvang: 19.30 uur
Voor het tweede concert zijn nog kaarten beschikbaar

http://www.madonna.com/

http://www.martinsolveig.com/

downloadlink album MDNA