Charly Luske single uit: Nobody's guy

30-03-2012 @ 16:18

Charly Luske begint na zijn favorietenrol in The voice of Holland aan de volgende fase van zijn muzikale carrière. Sinds 30 maart is zijn eerste single uit, Nobody’s Guy: een unieke bewerking van Anouk’s Nobody’s Wife. Dat is verrassend en gedurfd te noemen.

De studio versie van Nobody’s Guy, wijkt sterk af van het originele nummer. Ook is de studio opname geheel anders dan de versie die Charly ten gehore bracht tijdens één van de live shows van The Voice of Holland. Enkel de tekst is op één woord na hetzelfde gebleven.

Het zou mij niets verbazen indien deze versie wel de #1 haalt, terwijl het origineel van Anouk, helaas nooit die #1 positie wist te bereiken (wel #2) (red. SK)

Luske over zijn versie van Nobody’s Guy: "Omdat het idee van een totaal andere, rustige versie van dit nummer zo in mijn hoofd bleef hangen, heb ik besloten om het nummer helemaal op mijn manier op te nemen. Midden in de nacht werd ik wakker met een bepaald arrangement in m'n hoofd, zette m'n telefoon op de dictafoon stand en nam het op. Uiteindelijk is dat de basis van de track geworden. Een gestripte uitvoering van een geweldige song!".

Luske werkt de aankomende periode aan zijn eerste album, wat later dit jaar verschijnt.

Nobody’s Guy’ is vanaf 30 maart verkrijgbaar via de downloadportals.

www.charlyluske.nl

www.twitter.com/charlyluske

www.facebook.com/charlyluske

downloadlink single