BLØF geeft concert in Ziggo Dome op 3 november

07-04-2012 @ 10:31

BLØF viert haar twintigjarig jubileum op zaterdag 3 november met een concert in Ziggo Dome, Amsterdam. Dat werd op 3 april bekendgemaakt in de Ziggo Dome, waar de band een verrassingsoptreden gaf voor de bouwvakkers van de nieuwe concertlocatie.

Twintig jaar BLØF. Een periode waarin de band meer dan dertig Top40-hits scoorde als 'Wat zou je doen', 'Holiday In Spain' en 'Alles Is Liefde', de wereld rondreisde voor het UMOJA project, maar ook drummer Chris Götte verloor door een motorongeluk. "In die twintig jaar hebben we veel hoogtepunten gekend, en je jubileum vieren in zo'n zaal is er natuurlijk één van! Dit concert is een cadeau aan onze fans waarin alle hits, en ook de hits die we niet elke dag meer spelen, voorbij zullen komen.", aldus Paskal Jakobsen.

Ter gelegenheid van het jubileum verschijnt in april de biografie 'Hier' en later dit jaar ligt er een 'Best Of' CD in de winkels.

De kaartverkoop voor het concert start op zaterdag 7 april 10:00 via de bekende voorverkoopadressen en ook via www.BLØF.nl

https://twitter.com/#!/blof